Manon Bruins

Manon Bruins-MaathuisDrs. Manon Bruins (Registertherapeut BCZ®) is sinds 2004 werkzaam als klassiek homeopaat R-Hom®. Na haar Masteropleiding Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen heeft Manon Bruins als senior communicatieadviseur en consultant bij diverse organisaties gewerkt. Gedurende die periode heeft zij 6 jaar Klassieke Homeopathie gestudeerd aan de School voor Klassieke Homeopathie in Amersfoort. In 2003 heeft Manon de Leergang Coaching van de School voor Coaching in Leiden gevolgd. Begin 2011 heeft ze de masteropleiding tot Register Homeopaat (RH) afgerond bij de Stichting Hahnemann Homeopathie. Conform de laatste eisen van de zorgverzekeraars (PLATO eindtermen) is zij geregistreerd bij Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO). In 2012, 2013 en 2016 heeft Manon (internationale) nascholingen gevolgd van de Indiase artsen Banerji. Zij hebben een ongekend grote en wetenschappelijke expertise opgebouwd in de behandeling van allerlei ziekten. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Manon Bruins is lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), Register Homeopaat (RH) en lid van het therapeutenteam van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Ze is redacteur, columnist en blogger van het homeopathie tijdschrift ‘HM’ van de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland. Manon is getrouwd en heeft vier kinderen.

In het tv programma Altijd Jong op RTL 4 interviewt Tanja Jess klassiek homeopaten Manon Bruins en Natalie van der Stelt over wat homeopathie precies is en hoe het werkt.

Meer lezen?

Maandelijks online blog op vereniginghomeopathie
Interview in de Winter Wijkkijker 2014.
Interview in 
Ode Magazine, november 2011

Interview in Homeopathie Magazine 2009.